产业、创新和基础设施

基础设施投资——运输、灌溉、能源和信息通信技术——对于实现可持续发展和壮大许多国家的社区力量都至关重要。长期以来,人们认识到生产力和收入的增长、健康和教育成果的改善都需要基础设施投资。

包容性和可持续的行业发展是创收的主要来源,使所有人的生活水平得到迅速和持续的提高,并为无害环境的工业化提供技术解决方案。

技术进步是努力实现环境目标的基础,例如提高资源和能源的使用效率。没有技术和创新,就没有工业化;没有工业化,就不会有发展。

详细了解目标 9,包括事实和数据、具体目标和更多相关链接。

 

Sustainable Development Goals Explained: Industry, Innovation and Infrastructure

Produced by the Department of Public Information

United Nations: Gary Fowlie, Head of the International Telecommunication Union Liaison Office to the United Nations, explains how technology and innovation connects to the pillars of sustainable development, including economic growth, social inclusion and environmental balance.